011.jpg

MACG adviseurs voor Bouw, Milieu & Infra

MACG staat voor Management & Advies Collectief Groningen, een collectief van deskundigen die samen een kennisbank vormen.

Onafhankelijk adviesbureau  
Als onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Bouw, Milieu & Infra merken wij steeds vaker dat projecten voortkomen uit een maatschappelijke dynamiek. Naast diverse overheden zijn onze opdrachtgevers veelal marktpartijen die infrastructurele projecten realiseren zoals projectontwikkelaars en aannemingsbedrijven (zowel bouwtechnisch als civieltechnisch). Met deze partijen bestaat in zeer veel gevallen al een langdurige werkrelatie, in sommige gevallen ruim meer dan 10 jaar.

Maatwerkoplossingen
Naast de noodzakelijke kennis, vakinhoudelijke en op het gebied van de wet- en regelgeving, beschikken wij ook over goede contacten bij de bevoegde instanties. Deze combinatie is veelal noodzakelijk om te komen tot een maatwerkoplossing. Deze maatwerkoplossingen worden ook gesymboliseerd in ons logo met de puzzelstukjes. Bewust is gekozen voor het motto ‘de schakel tussen bouw, milieu en infra’.

Net dat stapje extra
Wij zijn in staat deze klanten aan ons te binden door een stap verder te gaan dan een standaard advies. Onze vaste klanten weten, als geen ander, dat wij bereid en in staat zijn om deze extra stappen te nemen.